Goede en goedkope autorijles B Schinnen,Beekdaelen,Sittard-Geleen, Brunssum, Heerlen, Beek Rijschool Limburg, Vraag direct je gratis proefles aan.

Over ons

Rijschool Boersma is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf. Door een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, zijn wij ons ervan bewust hoe belangrijk kwaliteit en klanttevredenheid is. Ons streven is dan ook een kwalitatief goed, maar ook leuke rij-opleiding. Met als resultaat, je rijbewijs!

Tevens zijn wij direct vanaf de start RIS (Rijopleiding-In- Stappen) gecertificeerd, en geven wij ook RIS les.

Middels onze lessen willen wij iedereen op weg helpen naar het halen van het felbegeerde rijbewijs. Kernwaarden binnen onze organisatie zijn transparantie, vakkundigheid en veiligheid. Zo zullen wij tussentijds monitoren hoe de voortgang met betrekking tot de praktijklessen vordert, geven je gerichte feedback en werken met (digitale) RIS leerlingkaart. Daarnaast rijden we in een Citroen C3 met alle veiligheidssystemen die ertoe doen

Wij geven les in zowel de oostelijke als de westelijke mijnstreek, hiertoe behoren gemeenten als Stein, Sittard, Brunssum, Geleen, Beek, Urmond, Beekdaelen, Heerlen, Kerkrade etc. Twijfel je of je in het juiste gebied woont ? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of stuur direct een mail.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze acties, kortingen en leuke nieuwtjes!

BEL MIJ TERUG

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen je terug!

VERZEND
Contact

Rijschool Boersma
Dorpsstraat 21
6365 BH Schinnen

06-81054120
info@rijschoolboersma.nl

KVK: 74334271
BTW nr: NL001559731B43

Algemene voorwaarden