Goede en goedkope autorijles B Schinnen,Beekdaelen,Sittard-Geleen, Brunssum, Heerlen, Beek Rijschool Limburg, Vraag direct je gratis proefles aan.

RIS-Methodiek

Wellicht heb je al eens links en rechts iets gelezen of gehoord over een RIS-methodiek of RIS-rijlessen. Graag leggen we je uit wat dit is, en wat de voordelen zijn.

De Rijopleiding In Stappen, kortweg RIS genoemd is in samenwerking met het CBR tot stand gekomen. De RIS is opgebouwd uit vier modules. Binnen deze modules werk je met scripts, 39 stuks om precies te zijn.

In elk van deze 39 scipts leer stap-voor-stap de handelingen voor veilig en vlot te leren autorijden. Tevens wordt elke module afgesloten met een toets. 

Module 1 en 2 worden afgesloten met een toets door de rijschool.

Module 3 wordt afgesloten met een tussentijdse toets door het CBR. Hiermee kun je alvast wennen aan de examensituatie. Daarnaast kun je een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen als dit goed loopt.

Als laatste wordt module 4 getoetst. Dit gebeurt ook bij het CBR, door middel van het officiele praktijkexamen.

Daarnaast wordt er tijdens een RIS-rijopleiding gewerkt met een RIS-boek. Hierin staan alle scripts en bereid je een deel hiervan thuis voor. dit heeft als grootste voordeel, dat er feitelijk meer tijd overblijft voor het aanleren van de handeling omdat er theoretisch minder uitgelegd hoeft te worden in de auto.

 
Al met al een goede, gestructureerde keuze van een rij-opleiding

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze acties, kortingen en leuke nieuwtjes!

BEL MIJ TERUG

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen je terug!

VERZEND
Contact

Rijschool Boersma
Dorpsstraat 21
6365 BH Schinnen

06-81054120
info@rijschoolboersma.nl

KVK: 74334271
BTW nr: NL001559731B43

Algemene voorwaarden